НовиниФінальний рейтинг Аматорської флет фідерної ліги АФФЛ - 2023

Фінальний рейтинг Аматорської флет фідерної ліги АФФЛ – 2023

Але інтригу ви дали!!! В АФЛ ми завжди робили мотиваційний аналіз результатів, які впливатимуть на місце учасника в рейтингу року. Там йшлося про кілька риб і грами, і як вони можуть підняти вас у фінальному рейтингу. Чому мотиваційно, тому що варто боротися там за кожен грам. Тут давайте поговоримо про ОДНУ рибу в ракурсі фінального етапу, де лише 5 учасників відійшли від нуля, а решта 11 отримали останнє місце на етапі, 16. Дивимося рейтинг після 3х етапів, і пам’ятаємо правило, що в рейтинг входять 3 кращі результати.

Переможець Ліги Микола Стадник сьогодні на останній годині зловив 1 рибу. Вона по вазі була найменша на етапі, втім забезпечила йому 5 місце. Тим самим у нього відкидається найгірший результат 8 місце на 3му етапі. І його сума балів складає 10. Відштовхуємося від цієї цифри, як найкращої. Він свою ОДНУ рибу зловив. Вага 1945. Давайте уявимо, що один з названих далі учасників теж би зловив ОДНУ рибу меншу за 1945. І це шосте місце на етапі.
Друге місце після 3го етапу. Гежа Олексій. Шосте місце на етапі давало би йому в загальному 13 балів. Це не боротьба за перше, але це однозначне впевнене відчуття п’єдесталу.
Четверте місце після 3го етапу. Затишний Євгеній. 6 місце – 15 балів. І це вже заявка на вище місце в рейтингу.
П’яте місце після 3го етапу. Артур Ванденко. Він сьогодні один з тих хто мав улов, був 3й, зробив гарний результат з двома гарними рибами. Підтвердив свій статус. Але будь-яка одна риба, що вивела би його на 2 чи 1 місце на етапі, не дала би йому 13 балів (15 або 14). Але це був би рух вверх по рейтингу.
Шосте місце після 3го етапу. Слобожан Артем. 6 місце на етапі з ОДНОЮ рибою менше 1945 – це не 23, а 19. Але, на жаль, те ж місце в рейтингу. Так, тут у нього реальний відрив від конкурентів позаду, але малий запас до перших.
Сьоме місце після 3го етапу. Квас Олександр. Одна риба. Сьогодні 4й. Загальний бал 11. Ого, одна риба і вже другий в рейтингу. Хто може з одною рибою завадити?
Третє місце після 3го етапу. Кашаєв Дмитро. 6 місце на етапі з ОДНОЮ рибою дає йому загальну суму балів 10! Це боротьба за перше місце в рейтингу. І тут йде підрахунок загальної ваги у трьох найкращих етапах. Якби риба була більша вагою за 1760 г – Бетмен був би перший в рейтингу. Будь-якої ваги інша риба давала йому 2 місце в рейтингу АФФЛ-2023. Всі решта би рухалися вниз відповідно.
Ось так, друзі. Пам’ятайте про кожну рибу, яка важлива. І не забувайте про цю ОДНУ рибу!
До зустрічі на Кубку Друзів. Чекайте на свіжі новини.
Фінальний рейтинг Аматорської флет фідерної ліги АФФЛ - 2023

Свіжі новини

Новини по темі