НовиниРезультати Чемпіонату Світу зі спортивної ловлі риби донною вудкою (FFSM)

Результати Чемпіонату Світу зі спортивної ловлі риби донною вудкою (FFSM)

Вітаємо нашу Збірну, що представляла Україну і національну Федерацію риболовного спорту з високим 4м місцем в заліку серед Федерацій (протокол Nations). Спільна робота всіх представників цього напрямку у ФРСУ протягом року дала свої результати.

Збірна була представлена двома командами: Запорізької і Київської обласної федерацій. В протоколах вони організаторами позначені відповідно В і А. На жаль, у наших друзів із Запорізької федерації, попри всі намагання і боротьбу не все вдалося, і 17 місце не в повній мірі показує їхній рівень підготовки.

Команда Україна А – збірна КОФРС 2023. Після 9-го місця у першому турі, у них залишалися всі шанси вийти на п’єдестал. Якщо не на найвищу сходинку (розрив був надто великим), то на 2-3 точно. Сьогодні ми 4-і. І в загальному рейтингу команд нам не вистачило мінус 3 бали, щоб обійти команду Південної Африки, яка посіла 3 місце. Бронза була дуже поруч!

За результатами другого туру в індивідуальному заліку переміг Голова напрямку Флет фідера в КОФРС Євген Буглак ))) І в загальному персональному заліку він 5-й зі 109 спортсменів. Рівень – є рівень! Решта членів команди КОФРС теж виступили на високому рівні (двоє в десятці!). Дякуємо вам за ваші старання і круту роботу протягом сезону!!!

Вітаємо переможців ЧС 2023 – збірні Румунії, Польщі та Південної Африки. Дякуємо всім, хто доклався до участі нашої збірної в Чемпіонаті Світу. Разом – переможемо. Слава Україні!

Свіжі новини

Новини по темі