НовиниРезультати 1-го Етапу Аматорської Флет Фідерної Ліги 2023

Результати 1-го Етапу Аматорської Флет Фідерної Ліги 2023

Головним результатом є те, що ми спільно розпочали гарну справу, яка дозволить нам регулярно збирати кошти на допомогу нашим Воїнам на фронті і тим, хто забезпечує наш фронт всім необхідним. Перший крок зроблено, про результат розповімо окремим постом. А зараз ділимося свіжими емоціями від першого турніру Ліги.

Результати 1-го Етапу Аматорської Флет Фідерної Ліги 2023
Фото: Mitch Uritch

Озеро Торфяне потішило учасників рибулями різних розмірів. Від 600-грамових карасів до 12-кілограмових коропів. А ще був краснопір, плітка і, навіть, окунь. За кожне клювання доводилося боротися. Часом це вимагало сталевого терпіння. Десь всередині туру всім стало зрозуміло, що в призи без бонусної риби не потрапити. Отже, треба було отримати хоча б одну-дві клюваки «віддай фідер» )) Дехто дочекався і успішно їх реалізував. Ці 6 учасників і посіли в результаті перші шість місць. А ті, хто зумів підкріпити вагу бонусів відчутною кількістю карасів у садку, увійшли до першої трійки. Це Кашаєв Дмитро (3 місце, 1 бонус і загальна вага улову 8860 г), Стадник Микола (2 місце, мега бонус – дзеркальний короп вагою 12740 г і загальна вага улову 15390 г) та Гежа Олексій (3 коропи вагою більше 4 кг та загальним результатом 21860 г).

Вітаємо перших переможців АФФЛ і дякуємо всім учасникам! Окрема подяка нашим партнерам компаніям Ібіс, Риболовля та туризм Flagman.kiev.ua, Рибальський клуб Flagman, Feeder Strike та Озеро Торфяне за всебічну допомогу і підтримку в організації цього турніру. Все було на найвищому рівні!

Свіжі новини

Новини по темі