НовиниРезультати 2-го Етапу Аматорської Флет Фідерної Ліги 2023

Результати 2-го Етапу Аматорської Флет Фідерної Ліги 2023

Ми знову це зробили! Зібралися разом в колі друзів, зіграли 2й Етап АФФЛ на чудовій водоймі і забрали кошти на потреби наших мужніх Воїнів на фронті. Про результат розповімо окремим постом. А зараз результати і враження від змагань.

Озеро Трофейная рыбалка CoolPlace – це акумуляція дружньої атмосфери, гарних емоцій і посмішок, які зараз нам всім дуже потрібні. Дякуємо власникам за прийом і чудові умови для змагань. Учасники дуже намагалися скористатися цими умовами і поборотися за перемогу. Комусь це вдалося з впевненою (хоча ні, не дуже впевненою)) стабільністю, а хтось так і не зміг пуститися берега і хоч трішки заповнити свій садок рибою.

Цей етап відрізняється від першого тим, що перемога була здобута не на трофейній рибі і її кількості. Справжній флет-фідерний результат на «садку». А хто це? Все у протоколі )) Там же шукайте ще одного героя стабільності. Двічі в трійці – це гарна заявка на високе місце в рейтингу. Але видно, що боротьба лише починається. Є учасники, що почали з 2го Етапу і точно так просто не віддадуть вершини рейтингу. При тому, що фінально будуть враховуватися кращі 3 з 4х результатів. Отже боротьба лише починається!

Вітаємо переможців 2го етапу АФФЛ і дякуємо всім учасникам! Окрема подяка нашим партнерам компаніям Ібіс. Риболовля та туризм Рибальський клуб Flagman Flagman.kiev.ua та Feeder Strike за активну участь в АФФЛ. Завдяки вам – все на супер рівні!

Слава Україні!

Результати 2-го Етапу Аматорської Флет Фідерної Ліги 2023

РЕЙТИНГ АМАТОРСЬКОЇ ФЛЕТ ФІДЕРНОЇ ЛІГИ 2023 після 2го етапу чемпіонату

Результати 2-го Етапу Аматорської Флет Фідерної Ліги 2023

Свіжі новини

Новини по темі