НовиниАФФЛ 2023 - Дата та час початку реєстрації на 2й Етап

АФФЛ 2023 – Дата та час початку реєстрації на 2й Етап

В неділю 4 червня відбудеться черговий, 2й Етап Аматорської Флет Фідерної Ліги! Місце проведення: Трофейная рыбалка CoolPlace. Як завжди, ми з вами зберемося, щоб позмагатися у спільноті Риболовних Сил України, в чергове подякувати ЗСУ за цю можливість і зібрати кошти на потреби наших Воїнів.

З нами як завжди наші спонсори, Ібіс. Риболовля та туризм Flagman.kiev.ua Рибальський клуб Flagman та Feeder Strike, які допомагають фінансово у формуванні благодійного фонду і надають гарні призи учасникам турнірів АФФЛ.

Перед оголошенням дати і часу реєстрації, хочемо від АФЛ, Риболовний рух КиєваКОФРС – Київська обласна федерація риболовного спорту і всіх Риболовних Сил України привітати натхненника і головного організатора нашої флет фідерної ліги Євгена Буглака з днем народження. Міцного тобі здоров’я, сили і успіхів у всіх твоїх починаннях!

Отже, початок реєстрації: вівторок, 23 травня 2023 року о 21:00.

Згідно регламенту першочергове право участі надається, учасникам, що посіли перші 5 місць в рейтингу АФФЛ після першого етапу. На сьогодні це Олексій Гежа, Микола Стадник Коля Стадник , Дмитро Кашаєв, Конюшевський Євген, Ванденко Артур.

Тривалість реєстрації: до вичерпання кількості секторів, визначених для змагань. Заявки опрацьовуються почергово по часу подачі, і учасники потрапляють до списку за пріоритетом згідно часу оплати реєстраційного внеску.
Кількість секторів: 17.

Сума реєстраційного внеску: 1000 грн. з учасника.

Нагадуємо процедуру подачі заявки та реєстрації на турнір.

Заявка на участь у турнірі подається листом на електронну пошту: amatorliga@gmail.com В заявці обов’язково потрібно вказати прізвище та ім’я, рік народження та номер контактного телефону. Після отримання заявки вам буде відправлено лист з реквізитами оплати реєстраційного збору.

Учасник вважається зареєстрованим і може прийняти участь тільки після оплати реєстраційного внеску. Учасники, що подали заявку і не оплатили внесок потрапляють в список резерву. Внески учасникам в разі відмови або не прибуття на змагання не повертаються.

Список учасників турніру буде опубліковано окремим постом на сторінці АФЛ (з регулярним оновленням).

Готуємося, і до зустрічі. Слава Україні!

Свіжі новини

Новини по темі